UÄŤlanite se ovde novosti iz astrologije

Tranziti

Na ovom sajtu mozete dobiti profesionalni astroloski odgovor na sva vasa pitanja. Pogledajte cene i usluge, kao i nacine placanja. a zatim preko kontakt strane postavite svoje pitanje.

Tranziti su osnova svake astroloske prognoze. U forumu, pogledajte diskusiju o tranzitima.

Evo sta Dusko Savic kaze o tranzitima:

 

Tranziti su dnevna pomeranja planeta. One sekunde kada se neko rodio, iako je to za tu osobu, za tu bebu bio izvanredno značajan događaj, i pravi šok, kosmos nije prestao da se kreće i okreće, kao ni Sunce, kao ni planeta Zemlja. Planete se stalno kreću, odnosno, okreću oko Sunca. Te događaje možemo proučavati na različite načine, a najvažniji za astrološku praksu su takozvani tranziti, dnevna pomeranja planeta od trenutka rođenja do trenutka za koji se horoskop pravi, ili za koji se nešto predviđa u horoskopu, odnosno, životu klijenta.

Tranziti se nalaze u arsenalu svakog astrologa, i oni su, praktično, dovoljni, da se kvalitetno odradi jedna astrološka seansa, znači, natalni horoskop, njegova analiza i tranziti kao astrološko oruđe za sintezu, odnosno, za odgovore na pitanja da li treba da se preselim, da li treba da udam, oženim, razvedem, da počnem novi posao i tako dalje.

 


Možete poruciti tumačenje horoskopa uživo preko telefona ili preko Skype-a (besplatan telefon preko Interneta).

Cena je 60 evra ili 7200 dinara za kompletno tumacenje.

Obavezna uplata pre isporuke.
U zemlji, placa se preko pošte ili na račun firme, a za inostranstvo, deviznom doznakom ili preko kreditne kartice . Za dogovor možete pozvati na 064/1385043 ili preko kontakt strane na ovom sajtu. Za detalje, pogledajte cene i usluge, odnosno, nacine placanja.
 
O ovom sajtu *** Privatnost *** Kontakt *** Protumaceni horoskopi *** Nacini placanja *** Cene i usluge