Pozdrav svima!
Interesuje me koliko je bitan plutonov tranzit s obzirom na njegovo sporo kretanje? Ja sam dupla skorpija,i zanima me da li se kod skorpija vise oseti nj.dejstvo? Hvala
Tranzit plutona
Tranziti Plutona su veoma važni
Tranziti Plutona su veoma važni, jer posle njih, tamo gde se dese, više nikada nije i ne može biti isto. Snaga Plutona je u njegovom sporom kretanju. Važi opšti princip za tumačenje tranzita:
što je planeta sporija, to se njen uticaj više oseća.
U slučaju Plutona, pošto je on najsporija planeta, njegov uticaj je najdublji. To se najbolje vidi po osobama sa Suncem u znaku gde Pluton tranzitira.
Kada je nekom Pluton na natalnom Suncu, "hteo bi iz kože da iskoči" -- da navedem reči jednog mog klijenta, koji je to osetio na svojoj koži dok je Pluton bio u Škorpiji. Lek za prihvatanje tranzita Plutona je da se svesno i namerno ide u susret budućnosti, a da se stare stvari, staro shvatanje života -- ostave po strani, bez sentimentalnosti, kao da nikad nisu ni postojale. Svako odupiranje Plutonu proizvešće neviđene frikcije, pa i bolesti, od infektivne mononukleoze, do tumora i raka.
Sledeće, 2008 godine, Pluton ulazi u znak Jarca, i kada se taj tranzit bude završio, države kakve danas poznajemo i velike svetske korporacije, će se totalno promeniti.
što je planeta sporija, to se njen uticaj više oseća.
U slučaju Plutona, pošto je on najsporija planeta, njegov uticaj je najdublji. To se najbolje vidi po osobama sa Suncem u znaku gde Pluton tranzitira.
Kada je nekom Pluton na natalnom Suncu, "hteo bi iz kože da iskoči" -- da navedem reči jednog mog klijenta, koji je to osetio na svojoj koži dok je Pluton bio u Škorpiji. Lek za prihvatanje tranzita Plutona je da se svesno i namerno ide u susret budućnosti, a da se stare stvari, staro shvatanje života -- ostave po strani, bez sentimentalnosti, kao da nikad nisu ni postojale. Svako odupiranje Plutonu proizvešće neviđene frikcije, pa i bolesti, od infektivne mononukleoze, do tumora i raka.
Sledeće, 2008 godine, Pluton ulazi u znak Jarca, i kada se taj tranzit bude završio, države kakve danas poznajemo i velike svetske korporacije, će se totalno promeniti.
Re: Tranziti Plutona su veoma važni
Mozete li to da objasnite u jos nekom primeru. Sada sam se prepala, meni Pluton tranzitira cetvrtom kucom.AstroDul wrote:Tranziti Plutona su veoma važni, jer posle njih, tamo gde se dese, više nikada nije i ne može biti isto...
Pa vas zato molim, ako je moguce, pojasnite jos malo tranzite Plutona.
Ovo sam nasla u jednom od Vasih tumacenja:
...Tranzit Plutona od 2008 kroz četvrtu kuću mora voditi potpuno novom načinu stanovanja...