pozdrav svima na forumu,posebno g-dinu Savicu ,
procitah jade mlade Vodolije,i ja sam vodolija sa mesecm u blizancima,pa sad vi vidite
ne znam kako da nalepim slicice ali ajmo opisno
ja 11.02.1965 5.43am 19.20e 44.08n/srebrenica/
on 16.03.1963 5.15am beograd
veza izmedju mene i doticnog - karmicka
njegov severni mesecev cvor na mom des.,moj severni cvor na njegovom IC-u,moj saturn na njegovom asc.........
pa sta?
sreli smo se mnogo pre nego sto nego sto je doslo do blizeg susreta,
blizi susret xa xa
moja venera u opoziciji sa njegovim marsom/privlacnost-u ovom slucaju avantura/
da bilo i zavrsilo se na tri vidjanja-
karmicka veza desila se i prosla mada se ja tesko mirim s tim
/konjukcija mog natalnog meseca i mesecevog cvora u kvadratu sa plutonom-aspekt koji daje opsednitost nekim/
elem naravno da pokusavam da to obnovim ali tesko to ide-nikako
ako pogledamo kompozit-jasno je
asc u vodoliji-prekidi,iznenadni susreti i rastanci
on predstavljen uranom,ja suncem-gostujemo jedno kod drugog,znaci ima emocija,to potvrdjuje i venera konjukcija jupiter ali u ovnu-da li je strast isto sto i ljubav?
kljucni momenat
merkur konjukcija saturn-ne cujemo se uopste
zasto,zbog njegovog meseca u skorpiji jer on tako hoce
bolje reci ja saljem poruke pisem mailove,on cuti.........nista
ako pogledam u kompozit-vladar 4-te merkur u konjikciji sa saturnom-tako ce se i zavrsiti cela prica ali
ja sam vodolija sa asc u jarcu i necu odustati,nesto me raduje solar za 2008-mu,ako prezivim 2007-mi,retrogradni merkur,
merkur vladar mog petog polja
e sad da zavrsim knjigu
dragi Misho U LJUBAVI I RATU SVE JE DOZVOLJENO
SAMO NAPRED
/al sam ga utesila/
naravno da ocekujem vase komentare
Još jedna karmička veza
Eto odvojio sam ovu poruku u zasebnu temu jer mi se čini da je dovoljno sadržajna da bi to bila. Originalno se nalazila u temi:
http://www.astrodule.com/forum/viewtopic.php?t=27
Nadam se da se ne ljutiš, newlight.
http://www.astrodule.com/forum/viewtopic.php?t=27
Nadam se da se ne ljutiš, newlight.
A evo i sličica!
Natalni horoskop za newlight je
Što jes', jes', stvarno je trostruka Vodolija, a tek taj Mesec u Blizancima -- lepršavo (do bola). Ovde mu astrologija dođe i kao porok i kao spas. Jupiter opozicija Neptun, a Sunce fokusna tačka tog T kvadrata. 2000. godina mora da je bila burna, tada je Uran bio na Suncu), a nova zabava se ooet očekuje kad dođe Neptun na Sunce, za dve-tri godine... nagli uzleti spiritualizma, intuitivno predviđanje budućnosti... pazite da vas Neptun ne rasturi po višim dimenzijama!
A evo i njegovog natalnog horoskopa:
Venera i Saturn u Vodoliji, baš na vašem stelijumu i Suncu. Saturn i Sunce, to je prevelika odgovornost, a u vašoj prvoj kući, pritislo bi vas neviđeno. Kad bi nekim slučajem živeli zajedno, osećali biste se sasvim ograničeno, a to za Vodoliju nije dobra perspektiva.
No, pogledajmo kompozitni horoskop:
Venera na 10 Vodolije, a Sunce na 8 Riba -- nikakve ljubavi tu nema, a zabluda bi bilo misliti da će je ikada i biti.
Saturn u prvoj kući -- međusobno ograničavanje i nelagodnost u fizičkom prisustvu.
Sunce opozicija Uran (koji je još u sedmoj kući, kojom Sunce upravlja) -- ne može biti gore po sudbinu braka ili veze. To je veza koja može da opstane samo ako se partneri u uopšte ne viđaju, a kakva je to onda veza uopšte, osim možda na nekom mentalnom nivou!?
Uran konjunkcija Mesec u sedmoj kući -- histerija u međusobnim odnosima.
Sunce opozicija Mesec -- dobro, iako je loš, to je zapravo aspekt spajanja duše i mentala, ali ostali aspekti to onemogućavaju.
Mars i Pluton u sedmoj kući, osim ako se ne bi radilo o instruktoru mačevanja ili neke japanske borilačke veština sa motkama i sabljama, najbolje je i ne tumačiti.
Karmički susret ili ne, ovaj kompozitni horoskop opovrgava svaku nadu da će ovo ikad imati smisla. Najbolje bi bilo da svoje misli oslobodite za nekog drugog partnera!
Što jes', jes', stvarno je trostruka Vodolija, a tek taj Mesec u Blizancima -- lepršavo (do bola). Ovde mu astrologija dođe i kao porok i kao spas. Jupiter opozicija Neptun, a Sunce fokusna tačka tog T kvadrata. 2000. godina mora da je bila burna, tada je Uran bio na Suncu), a nova zabava se ooet očekuje kad dođe Neptun na Sunce, za dve-tri godine... nagli uzleti spiritualizma, intuitivno predviđanje budućnosti... pazite da vas Neptun ne rasturi po višim dimenzijama!
A evo i njegovog natalnog horoskopa:
Venera i Saturn u Vodoliji, baš na vašem stelijumu i Suncu. Saturn i Sunce, to je prevelika odgovornost, a u vašoj prvoj kući, pritislo bi vas neviđeno. Kad bi nekim slučajem živeli zajedno, osećali biste se sasvim ograničeno, a to za Vodoliju nije dobra perspektiva.
No, pogledajmo kompozitni horoskop:
Venera na 10 Vodolije, a Sunce na 8 Riba -- nikakve ljubavi tu nema, a zabluda bi bilo misliti da će je ikada i biti.
Saturn u prvoj kući -- međusobno ograničavanje i nelagodnost u fizičkom prisustvu.
Sunce opozicija Uran (koji je još u sedmoj kući, kojom Sunce upravlja) -- ne može biti gore po sudbinu braka ili veze. To je veza koja može da opstane samo ako se partneri u uopšte ne viđaju, a kakva je to onda veza uopšte, osim možda na nekom mentalnom nivou!?
Uran konjunkcija Mesec u sedmoj kući -- histerija u međusobnim odnosima.
Sunce opozicija Mesec -- dobro, iako je loš, to je zapravo aspekt spajanja duše i mentala, ali ostali aspekti to onemogućavaju.
Mars i Pluton u sedmoj kući, osim ako se ne bi radilo o instruktoru mačevanja ili neke japanske borilačke veština sa motkama i sabljama, najbolje je i ne tumačiti.
Karmički susret ili ne, ovaj kompozitni horoskop opovrgava svaku nadu da će ovo ikad imati smisla. Najbolje bi bilo da svoje misli oslobodite za nekog drugog partnera!