Biti ili ne biti glumica pitanje je sad ??

Kakve talente imam ja -- kakve umetničke talente ima moje dete?
Post Reply
audreyhepbern
Posts: 1
Joined: Sat Apr 21, 2007 9:41 pm

Biti ili ne biti glumica pitanje je sad ??

Post by audreyhepbern » Sat Apr 21, 2007 10:17 pm

Postovani gospodine Dule,


Ja stvarno ne znam kako da objasnim moje trenutno stanje ali pokusacu ......jos kao malu devojcicu interesovale su me sve vrste umetnosti od plesa slikanja, pevanja do glume .......znala sam da ce jedna od tih profesija biti moja u buducnosti ............

Vremenom sam se opredelila za glumu i sebe usavrsavala na tom polju ......

Medjutim stvari nisu isle bas onako kako sam planirala .....Kada sam 2003godine upisala fakultet odabrala sam nesto sto stvarno nije imalo nikakve veze sa bilo kojom vrstom umetnosti a to je- ''pravo'' i ide jako lose jer to nije nesto sto radim iz srca i duse .Medjutim moja ljubav prema glumi nije prestala vec samo postala jaca .Probala sam da je upisem par puta ali bezuspesno

Ja znam da imam talenta ali mi je potrbno da mi neko kao vi gospodine Dule kaze da li da se i dalje trudim i dajem poslednji atom svoje snage i da li je to meni predodredjeno ......

Rodjena sam 09.10.1984god u 20:10h Leskovac

Unapred hvala i veliki pozdrav ......

AstroDul
Site Admin
Posts: 224
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Šta je sve potrebno za glumu

Post by AstroDul » Sun Apr 22, 2007 5:57 am

Natalni horoskop je

Image

Šta je sve potrebno za glumu:

Jaka 12 kuća, da bi mogao da bude karakterni glumac, neko ko iz dubina svoje podsvesti vadi likove i prezentuje ih svojim telom, koje je predstavljeno krajem 12 i početkom 1 kuće.

Jaka 11 kuća, koja predstavlja publiku. U užem smislu, 11 kuća je i pozorište, "daske koje život znače", kulturno-umetničko društvo ili klub.

10 kuća, karijera. Jaka 10 kuća govori o želji da se žrtvuje sve drugo u životu da bi se došlo do slave.

Jaka 9 kuća, "veliki ekran", mediji, i velike pare posredstvom poznatosti preko medija. Publikovanje dela i masovna distribucija. Takođe i odgovarajuće studije.

Jaka 5 kuća, igra, ples, radost korišćenja sopstvenog tela kao instrumenta i prenosnika poruke, sport.

Od pomoći je i jaka 1 kuća, ličnost, pojava, telo, npr. Venera u 1, lepota i toplina, Merkur u 1, pogotovu na Asc -- dikcija, fasciniranje govorom itd.

Šta vi imate od svega ovoga u svom horoskopu!?

12 kuća je prazna, vladaoci Venera i Merkur imaju loše položaje i aspekte, pogotovu Venera.

Mesec u Ovnu u 11 kući, to je vaša želja da imate masu gledalaca i da utičete na njih. Opozicija sa Suncem vam ne da da to zaista i ostvarite, a opozicija sa Merkurom ne da da to radite svojim telom (Merkur kao vladalac Ascendenta).

10 kuća je prividno prazna, ali od 1995 na nju utiču Uran i Neptun. Uran je vladalac i on se još uvek nalazi u 10 kući, to je taj san o iznenadnoj karijeri... Uran izlazi iz 10 kuće januara 2010, ali otprilike tada tr Neptun ulazi u 10 kuću, gde je i suvladar, tako da taj san ostaje sve do 2024 godine sa vama.

9 kuća -- mediiji -- većinski vladalac je Uran u 6, u kući posla. Ako ste hteli da menjate fakultet, ta mogućnost je prošla jer tr Uran više nije u kvadratu sa vladaocem 9 kuće. Naprotiv, ove godine je Jupiter preko tog vladaoca, tako možete položiti veliki broj ispita ove godine, ako se tako odlučite.

Umesto svega što treba za glumu, vi imate jaku 7 kuću -- a to je baš pravo. Raspored planeta je takav da upravo od ove godine i baš od ovih meseci, Jupiter omogućava da počnete da polažete ispite i ti tranziti traju sve do kraja 2009 godine -- imate šansu da završite fakultet, bez obzira gde ste sada na studijama!

Konačno, 5 kuća vam je jaka, ali sadrži uklješteni znak Vage, što znači da se to što jaka 5 kuća znači, zapravo nikada neće dogoditi. Umesto glume, vama bi trebala neka veština koja se izvodi telom, pošto je u Vagi, treba da ima neku vrstu simetrije i izbalansiranosti, jedna takva mogućnost je žongliranje, ali to nije ono što ste vi hteli -- gluma...

Kad nešto natalno nije dato, onda čak ni dugotrajni tranziti planeta kao što su Uran i Neptun to ne mogu da nadoknade. Nije smisao života stalno uzdisati što vam Kosmos nešto ne da i što vas ljudi ne shvataju, smisao života je naći sam sebe i pomiriti se sa tim, biti ono za šta ste rođeni, biti najbolji VI koji SAMO VI možete biti sada i ovde, na planeti Zemlji u očekivanju kraja Majanskog kalendara...

Prostije rečeno: odrastite.

Post Reply