stan

Da li ću se uskoro preseliti, gde i kako. Da li da dignem stambeni kredit?
Post Reply
gaga74
Posts: 2
Joined: Mon Apr 16, 2007 11:11 am

stan

Post by gaga74 » Tue Apr 17, 2007 1:01 am

Interesuje me da li cemo uskoro da se preselimo.Zivimo kao cetvoroclana porodica u 20 kvadrata i to vec 10 godina.Stvarno je neizdrzivo vise.Da li ce to biti stan na kredit ili vec neka druga varijanta?
mo datum rodjenja je:28.03.1974god.23.45h Bor
unapred zahvalna

AstroDul
Site Admin
Posts: 224
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Kredit ili nešto treće

Post by AstroDul » Thu Apr 19, 2007 7:58 am

Natalni horoskop je

Image

Četvrta kuća počinje na 10 Ovna i završava na 7 Bika. Vladaoci su Mars na 16 Blizanaca i Venera na 21 Vodolije. Oba su trenutno pod velikim pritiskom tranzitnih planeta, na Mars deluje kvadrat Urana iz Riba, a na Veneru deluje opozicija Saturna iz Lava. Uran bi da stvar reši odmah, po mogućstvu juče, a značajni datumi za taj tranzit su

-- 19 novembar 2007 kvadrat na nat Mesec, što bi takođe htelo kredit sada i odmah,

-- 4 februar 2008 kraj kvadrata Urana na nat Mars, posle tog datuma želja za naglim preseljenjem polako ali sigurno jenjava.

Pogledajmo tranzite za februar 2008 pa će nam biti jasnija dubina problema:

Image

Saturn od sutra, 20 aprila 2007 počinje da napušta znak Lava, pri tome će 28 juna 2008 završiti skoro jednogodišnju opoziciju na nat Veneru. Dok se ta opozicija na navrši, ne može se doći do stana. Sa druge strane, Saturn u 8 kući praktično zabranjuje, prolongira i onemogućava uzimanje kredita po bilo kojoj osnovi. To važi dokle god je u 8 kući ili u lošem aspektu sa vladaocima, konkretno sa Mesecom, kao prvim vladaocem 8 kuće. E pa, kvadrat tr Saturna na natalni Mesec će se završiti tek krajem avgusta 2008. godine, tako da sa uzimanjem kredita za stan ovde treba pričekati.

Ova ocena važi uprkos tranzita retrogradnog Marsa od novembra 2007 do marta 2008 kroz kraj Blizanaca i početak Raka, koji će potkačiti i Mars i Mesec u Blizancima, pa će to biti period velike aktivnosti usmerene na dobijanje kredita. Problem leži u natalnom T kvadratu Mesec opozicija Neptun sa Merkurom u Ribama kao fokusnom tačkom. Tu je sve pogrešno parkirano:

Mesec u Blizancima kvadrat svoj vladalac Merkur

Merkur u Ribama kvadrat svoj vladalac Neptun

a Merkur u Ribama još u znaku svog pada. Merkur daje sve nešto malo, u konjunkciji sa Jupiterom -- ekstra malo, tako da živite u baš malom stanu i ne znate više kako da se sa time izborite, osim što zbog tranzita revolucionarnog Urana tražite revolucionarno rešenje, odmah...

Iz svega ovoga sledi da vi ne treba da uzimate kredit u doglednoj budućnosti da ne biste postali rob te banke... kako onda!? Rešenje je u tome da vaš muž uzme kredit, jer je Venera u njegovoj osmoj kući gledano iz vašeg horoskopa u odličnim aspektima sa svojim vladaocima i preko kuće i preko znaka, Uranom i Saturnom. Kada prođe navedena opozicija Saturna na Veneru, i kad Jupiter iz Strelca pođe direktno, od avgusta 2007 do 10 novembra 2007, tj. dok se ne navrši sekstil tr Jupitera na nat Veneru.

Jedno upozorenje: tr Neptun je na nat Veneri, što može biti uvod u "laži i prevare" od strane banke. Na primer, ne kupovati neuknjiženo, ne ulaziti u dil sa bankom ako je ona i suinvestitor zgrade ili stana koji bi trebalo da kupite, ne zaključivati ugovore u kojima banka "kasnije" može da menja kreditne uslove po svojoj volji.

Sve u svemu, tr Uran vas je iznervirao do pucanja, ali hitrina akcije, pa ni samo preduzimanje neke akcije ovde nisu garancija uspeha. Oprezno, oprezno, oprezno!

Post Reply