JEL SE STVARNO NECU UDATI?
evo ovako... gledajuci svoje aspekte braka pocela sam se plasiti da li cu se ikada udati...posebno sto i bez astrologije vidim da sam osoba koja se jako tesko vezuje,a kad se veze ne zna da prekine,a pri tom mi kazu da ne umem sa osecanjima da idem u krajnosti...stalno trazim neke dokaze...u poslednje vreme stvarno mislim da necu biti osoba za brak...u sedmoj imam retrogradnog saturna i retrogradnog urana,vladar sedme je u 12. u kvadratu sa mesecom,venera je u blizancima i pored sekstila sa jupiterom,ima opoziciju sa saturnom i uranom....sve mi to kao jednom raku deluje zastrasujuce...pa ako neko moze da mi kaze sta misli kakve su mi mogucnosti da imam brak,kakav bi bio,sta da ocekujem... uplasih se...pogotovo sto mi je jednom jedan astrolog rekao da bih mogla ceo zivot da patim zbog sudbinske ljubavi koja je u osnovi nesrecna a nece valjda tako da bude
Politika foruma
Dobrodošli na forum sajta AstroDule.com!
Molim vas pročitajte politiku foruma, pa nam dajte svoje natalne podatke, jer od pukog nabrajanja aspekata nikakve vajde nema, barem ne u ovom forumu. Horoskop uvek mora da se gleda kao celina, to je mininum informacija.
Molim vas pročitajte politiku foruma, pa nam dajte svoje natalne podatke, jer od pukog nabrajanja aspekata nikakve vajde nema, barem ne u ovom forumu. Horoskop uvek mora da se gleda kao celina, to je mininum informacija.