Ima li nade za mene?

Opis prvog, drugog itd. bračnog partnera na osnovu astrologije.
Post Reply
Lonely
Posts: 6
Joined: Thu Feb 22, 2007 1:51 pm

Ima li nade za mene?

Post by Lonely » Thu Feb 22, 2007 1:56 pm

Poštovani gospodine Savić,

Molim Vas da mi odgovorite da li se i kada mogu nadati braku, kao i kakav će taj partner biti? Već dugo vremena sam sama i jako usamljena, imam jedno grozno ljubavno razočarenje iza sebe. Mnogi astrolozi su mi prognozirali sudbonosnu vezu još u 2006. godini, ali ipak se ništa nije desilo.
Rođena sam 05.09. 1978 godine u Sarajevu u 07 sati i 30 minuta ujutro.

Hvala unaprijed.

AstroDul
Site Admin
Posts: 224
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Zasto nema braka?

Post by AstroDul » Sat Feb 24, 2007 9:42 pm

Dobar dan!

Pogledao sam vas horoskop i tu neke narocite srece nema, barem ne automatski. Imate cetiri planete u Vagi, u prvoj kuci, pri cemu su tu oba vladaoca sedme kuce (brak), Mars i Venera. Najprostije receno, ne dajete se partneru, pri cemu vi mislite da se dajete i suvise, ali partner misli da se uopste ne trudite da ga dosegnete.

Masa planeta oko Ascendenta deluje isuvise zastitnicki, kao niz barijera koje onemogucavaju da se dodje do vaseg pravog Ja, tj. Ascendenta. Tesko vas je upoznati. Dalje, te planete povecavaju vas licni uticaj, tj. uticaj kada ste fizicki prisutni, pa se sve "savija" ka vama (onako kako mi zamisljamo da se sve savija ka crnim rupama u svemiru). I Pluton je tu, tako da u licnim odnosima dominirate... itd. itd. itd.

2006 je preko vladalaca sedme kuce prelazio Jupiter, pa to kad se tumaci knjiski, treba da bude velika ljubav i brak. Ali, istovemeno je bio i kvadrat Saturna iz Raka, pa nije bilo vremena da se stvari dese, a Jupiter i inace nije tako dobra, fina i naivna planeta kako je astro-laici predstavljaju... Jedino sto je sigurno je da ce on SVE uvelicati do neverovatnih razmera, pa ako ste sretni, bicete najsretniji u Suncevom sistemu, a ako ste nesretni i npr. tuzni sto partnera nema a ne zna se ni kako, ni zasto, a ni ka'ce... bicete, jel'da najNEsretniji u Suncevom sistemu, pa i sire...

Vas horoskop je za brak bio i ostao nepogodan, sto znaci da je izbor partnera od jos vece vaznosti nego inace, ali to je vec neka druga prica.

Pozdrav, Dusko

Post Reply