Sklonost ka rok glazbi?

Astrološke tehnike za koje nije otvoren poseban forum.
Post Reply
Lindica
Posts: 9
Joined: Mon Apr 23, 2007 10:35 pm

Sklonost ka rok glazbi?

Post by Lindica » Tue May 15, 2007 2:54 pm

**** Premestio Admin

Koje planete u nečijoj karti govore o tome da je ta osoba sklona rok glazbi,motorima i tetovažama na tijelu?možda aspekt venere i urana ili marsa?
Hvala!

AstroDul
Site Admin
Posts: 224
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Rok muzika i horoskop Gorana Bregovića

Post by AstroDul » Tue May 15, 2007 9:55 pm

Rok muzika podrazumeva pobunjeništvo, pa Uran mora biti u igri. Ako neko još želi da bude i popularan, mora biti upleten Mesec. Pošto je rok jedna "fizička" stvar, mora biti upleten i Mars.

Ovo je horoskop Gorana Bregovića, pri čemu sam vreme uzeo iz nekog astrološkog časopisa, a za mesto rođenja sam uzeo Sarajevo, što može biti tačno a i ne mora. Verovatno mu je podznak na početku Bika, ali i ovako možemo da gledamo ono što je bitno kao odgovor na vaše pitanje.

Image

Sunce 0 Ovna, Uran na 1 Raka i retrogradni Mars na 2 Vage -- potentna kombinacija, što u seksualnom što u rok smislu. Jupiter i Venera zajedno u Vodoliji -- veliko bogatstvo kao posledica stalnih inovacija u komponovanju. Uran kao vladalac Jupitera u trigonu sa Jupiterom -- stalno i sve veće bogatstvo.

Sunce u 12 kući -- velika sposobnost usamljivanja, kreativno usmerena. Iako ga ne znam lično, on je jedno vreme stanovao u produžetku moje ulice. Bio je to period intenzivnog komponovanja, negde 90-tih godina, pre nego je opet izbio u prvi plan sa Kalašnjikovom i sličnim "razbijačkim" kompozicijama. Čovek kao da ne može da bude kreativan ako nema jaku 12 kuću...

Inače, Merkur u Ribama daje verbalizaciju muzike, takvi obično sami pišu svoje stihove, a Jupiter je na 24 Vodolije -- sam (24 stepen, analogon Riba) koristi modernu tehnologiju, u ovom slučaju računare i sintisajzere. Komponovao je u jednoj velikoj dnevnoj sobi, gde osim gomile tehnike ničeg drugog nije bilo, i tako dve-tri godine...

I konačno, zašto baš danas pišem o njemu? Logično, danas je Mars ušao u Ovna i na nultom je stepenu Ovna, baš gde je i Bregino Sunce.

Što se tiče tetovaže, moraju biti umešani Mars -- šiljak, Pluton -- nepovratna promena na telu, vrlo verovatno i prva kuća, koja predstavlja to telo. Motocikli su treća kuća, verovatno sa Marsom ili Uranom u kombinaciji.

Lindica
Posts: 9
Joined: Mon Apr 23, 2007 10:35 pm

Post by Lindica » Wed May 16, 2007 8:26 am

Hvala Vam na iscrpnom odgovoru,to sam Vas pitala jer me zanima da li je moguće da moj budići muž ima sklonosti ka rok glazbi ali amaterski čisto da je voli,da ima tetovažu i da voli motosusrete?prema ovome što ste rekli o upletenosti urana i marsa čini mi se da bi mogao biti,ja sam izradila kartu na nekoj astrološkoj stanici koja mi je dala detaljnije ispise aspekata pa sam vidjela da je vladar 7.kuće iz bika (Venera-glazba)-u konjukciji sa uranom i marsom,inače sam rođena 24.9.1976 u Osijeku-RH u 10h ujutro,e da i da li je moguće da bude biološki blizanac mlađi-ispričavam se ako sam sad pretjerala sa pitanjima o 7.kući :P Hvala Vam!

Post Reply