Glavobolja u horoskopu

Migrene i glavobolje treba posmatrati kao problem čitavog tela, ne samo glave.
Post Reply
Daffodil
Posts: 5
Joined: Thu Jan 11, 2007 1:45 am
Location: Beograd

Glavobolja u horoskopu

Post by Daffodil » Wed Feb 28, 2007 1:54 pm

Muka me naterala da pitam sledeće: Moj brat rođen 2. jula 1980 u Beogradu (10:20 pre podne) od 8-me godine ima česte glavobolje. Lekari ne mogu da pronađu uzrok a on sam sumnja da to ima veze sa kičmom ili vratom, mada je i to, što se lekara tiče, u redu.
Da li astrologija može na bilo koji način da pomogne?
On je, inače, rođen mesec dana pre termina i bio je u inkubatoru, ne znam da li je to bitno.
U svakom slučaju, od lekara smo digli ruke jer je po njima on savršenog zdravlja.
Hvala unapred na bilo kakvom odgovoru, savetu, komentaru!

AstroDul
Site Admin
Posts: 224
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Glavobolja u horoskopu

Post by AstroDul » Wed Feb 28, 2007 9:40 pm

Dobro veče!

Daffodil -- Kao prvo, evo slike horoskopa vašeg brata:

Image

Mars u Devici, na Ascendentu, Saturn tu, sve kvadrat Neptun iz Strelca... vise nego dovoljno da ga boli glava. Kvadrat Neptuna i Asc oznaćava da ce mu telo ostajati van domašaja medicinskih aparata, tj. problem je u višim frekvencijama nego što medicinski aparati "hvataju".

Asc je pre svega glava, Mars na Asc -- problem sa glavom koji se nece razrešiti sve dok se dogodi neki kontra-udarac ili hirurška intervencija. Saturn zajedno sa svim tim -- neki deo tela u glavi je ostao zamalo nerazvijen i pogrešno je nasađen -- opstrukcija. Drugo tumačenje bi bilo da je zbog prisustva Saturna na kraju Device, po sredi slabo ili nedovoljno lučenje jetre i pankreasa, koji onda ne postizavaju da očiste telo od nuzprodukata metabolizma, ovde bi se pre svega radilo o amonijaku, koji je poguban za rad mozga.

Itekako je bitno i to što je prevremeno rođen i što je bio u inkubatoru. To je sasvim sigurno donelo oštećenja mozga, a u psihu trajno ugradilo strahove od ostavljenosti. Zbog trigona Marsa i Saturna sa Hironom, trajno (trigon) izlečenje bi bilo mogućno kroz alternativnu medicinu. Tačno kako bi to išlo, najbolje bi bilo da raščistimo u ličnom kontaktu (50 evra itd.)

AstroDul
Site Admin
Posts: 224
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Upozorenje -- predugačak potpis je obrisan

Post by AstroDul » Wed Feb 28, 2007 9:51 pm

Daffodil -- obrisao sam vaš potpis jer je bio predugačak, pa se forum širio preko širine ekrana, što je svima onemogućavalo čitanje celog foruma. Slobodno unesite neki drugi potpis ako želite, ali vas molim da bude kraći, da bi se forum mogao lepo čitati.

Daffodil
Posts: 5
Joined: Thu Jan 11, 2007 1:45 am
Location: Beograd

Post by Daffodil » Thu Mar 01, 2007 1:52 am

Dragi Dule,

Prvo, veliko i od srca hvala na odgovoru. To sa amonijakom je verovatno tačno, da ne gnjavim i da ne objašnavam zašto mislim tako, pošto to nije sada bitno.

Izvinjavam se ako sam prouzrokovala probleme sa potpisom. Nisam se možda dobro izrazila po pitanju predloga da se natalne karte stave u potpis, ali nadam se da ste shvatili šta mi je bila namera.

U svakom slučaju, puno Vas pozdravljam i nadam se da imate dosta posla! :D

Post Reply