Škola astrologije, savet

Ovde upisite sve sto nije obuhvaćeno drugim forumima.
Post Reply
Daffodil
Posts: 5
Joined: Thu Jan 11, 2007 1:45 am
Location: Beograd

Škola astrologije, savet

Post by Daffodil » Wed Feb 21, 2007 11:57 pm

Dragi Dule,

Koji je, po Vašem mišjenju, najbolji način da se nauči astrologija i gde? Kod nas, naravno. Da li je moguće nabaviti neki dobar softver, Kepler recimo, i učiti samostalno? Šta Vi mislite? Hvala.

Pozdrav!

AstroDul
Site Admin
Posts: 224
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Ucenje astrologije

Post by AstroDul » Sat Feb 24, 2007 9:30 pm

Hvala za pitanje.

Astrologiju je najbolje uciti i teoretski i u praksi, istovremeno. Pocnite od sopstvenog horoskopa i kad god se nesto znacajno desi vama, u realnom zivotu, pokusajte da pronadjete kako se to vidi u horoskopu, tranzitima i sl. Kada sam je pocinjao, uvek sam imao bar tri-cetiri knjige sa sobom, a celo je jedno leto sam pricao horoskope poznanika, prijatelja i sl. Dok sam ucio, svakog sam vukao za rukav i pitao kad je rodjen... upravo suprotno od onog sto savetujem profesionalcima. Razlika je u tome sto im ja nisam dosadjivao analizom horoskopa, nego sam samo pratio iz prikrajka sta im se desava, i kako se to vidi u njihovim horoskopima.

Dupor se podrazumeva, od toga smo svi poceli. Knjige od "dve amerikanke" se danas tesko mogu nabaviti ali bih preporucio nesto od Imsiragicevih izdanja, npr. Tocak Sudbine I i II.

I hrabro. Nema astrologa kojeg ne vodi intuicija u formulisanju odgovora. Vasa podsvest zna odgovore bolje od vas, sta god vam pada na um dok tumacite horoskop, tako i kazite, ma koliko to bilo cudno, na prvi pogled neprimereno situaciji, blesavo, grozno itd.

Brankica
Posts: 1
Joined: Sun Feb 25, 2007 5:20 pm

A kursevi!

Post by Brankica » Sun Feb 25, 2007 5:25 pm

Dragi Dule

Sta vi mislite o kursevima astrologije? Ima li to ikakvog smisla i sta se na njima dobija?

AstroDul
Site Admin
Posts: 224
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Kursevi, sto da ne!?

Post by AstroDul » Sun Feb 25, 2007 5:38 pm

Kursevi svakako dolaze u obzir. Koliko ja znam, povremeno ih drzi nekoliko od nasih najeminentnijih astrologa. Dobar nacin da se vidi ko sta radi je da se pogleda u impresum Astrologosa, astrolozi koji tamo saradjuju obicno drze i kurseve. Ako znate sajtove pojedinih astrologa, mozete ih pitati direktno, preko emaila, foruma, bloga itd.

Ali, prvo pogledajte u svoj horoskop! Posto su kursevi 3-ca kuca (osnovna skola, frontalni rad u razredu, prica), pogledajte sta tu imate. Ako postoji neki kontakt sa Uranom, kurs moze biti dobra ideja. Ako, pak, imate jaku devetu kucu i narocito ako su Mars ili vladalac devete u devetoj, verovatno cete bolje proci ako sami ucite i citate.

Kursevi mogu biti vazni i ako ste trenutno u nekom previranju i treba vam novo drustvo, u skladu sa novopronadjenom orijentacijom kao sto je astrologija i sl. Kurs moze biti prava odskocna daska i za hobi (astrologiju u ovom slucaju) i za daljnji zivotni put, narocito ako tranzitni Uran kontaktira natalno Sunce i sl.

Post Reply